Rolluiken

Zwembadafdekking Covrex® Classic

Op zoek naar een rolluik voor uw zwembad? Het automatische Covrex® Classic rolluik is ontworpen met uitgehard schuim. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen kindvriendelijk is, maar dat het ook lang meegaat en goed isoleert. Deze solar lamellen zijn bovendien bestand tegen hagel, onweer en andere extreme weersomstandigheden.

Minimaal warmteverlies dankzij isolatie

Doordat de lamellen gevuld zijn met een verhard schuim, kan de warmte niet uit het zwembad ontsnappen. Dit laat u toe om langer in het seizoen van uw zwembad te genieten. Ze minimaliseren ook het warmteverlies tijdens de nachten en zelfs de koudste dagen. Wel heb je nog altijd een warmtepomp nodig om het water warm te krijgen.

Maximale veiligheid

Eén van de doelstellingen van Covrex® is om maximale veiligheid te bieden voor zowel kinderen als volwassenen. Daarom zijn de lamellen zo stevig gemaakt dat je er overheen kunt wandelen zonder al te diep in het water te zakken.

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren

Deze kleur wordt voornamelijk gekozen bij overdekte zwembaden. Door de crèmekleur is het stof dat er op komt te liggen bijna niet zichtbaar. De crèmewitte zwembadrolluiken gaan trouwens perfect samen met de huidige trend van minimalistische zwembaden, zeker in combinatie met witte boordstenen.

Dit is de meest voorkomende kleur. Het silex grijs is ideaal voor buitenzwembaden, omdat het perfect vuil en vlekken verbergt.

Sobere kleur die mooi combineert met de meer hedendaagse omgevingen of tuinen met eenvoudige lijnen. 

Deze traditionele kleur integreert zich goed in de klassieke tuinen. Ze wordt veel gebruikt in warme landen, waar de hemel ook altijd blauw is.

Weersbestendigheid

De Covrex® lamellen voor uw buitenzwembad zijn het hele jaar weersbestendig.
Ze kunnen de meest extreme winterse temperaturen weerstaan en behouden hun flexibiliteit tot zelfs -20 ° C. Dit stelt u in staat om de rolluiken op het zwembad te laten tijdens de winter, zonder een extra bescherming of zonder het waterniveau te moeten verlagen. Met de Covrex® lamellen is er dus geen behoefte aan een winterzeil.

Ook omgekeerd – bij hoge temperaturen – behouden de rolluiken hun oorspronkelijke vorm, zelfs bij temperaturen tot 70° C.

Ook in de herfst vormen de rottende bladeren geen probleem met een Covrex® rolluik.

De soepele verbinding tussen de lamellen vermijdt dat er ophoping van vuil en stof kan plaatsvinden.

Heb je nog vragen of wens je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact, we helpen je graag verder. 

Scroll naar boven