Warmtepompen en filters

Filterinstalaties

Technologie

In onze inspanningen om onze klanten producten van topkwaliteit met een modern design en de nieuwste technologie aan te bieden, was het onvermijdelijk dat er een samenwerking met Speck Pumpen werd aangegaan.

Samen met Speck ontwikkelden we de volgende generatie van de Badu 90, de bestseller pomp die al jaren dé referentie is in de industrie wat betreft betrouwbaarheid, efficiëntie en geluidsniveau.

De PPG Deluxe pomp combineert deze bestaande, bewezen kwaliteiten met de toevoeging van de nieuwste moderne technologiën. Zo komen we tot een pomp met nog efficiëntere hydraulische prestaties, een fluisterstille werking en een fris nieuw hedendaags design.

Warmtepompen

De Fairland Inverter+ wordt aangedreven door de unieke full-inverter® technologie. De traploze inverter wordt aangedreven door een full-inverter® compressor en een full-inverter® ventilatormotor, waarmee zowel de snelheid van de compressor (Hertz per Hertz) als de ventilator (omwenteling per omwenteling) kan worden aangepast. Deze hogekwaliteits inverter is uitermate geschikt om tegen lagere snelheden te draaien, hetgeen leidt tot maximum COPs, fluisterstille werking en een lange levensduur.

Werkingsprincipe

Als de gemiddelde prestatie bekijken, dan zorgt de full-inverter® warmtepomp voor werkingskosten van 50% terwijl hij 10x stiller is. Bij opstart van het seizoen zal de full-inverter® warmtepomp 100% van zijn vermogen gebruiken om het zwembadwater de eerste dagen op te warmen. Nadien zal de warmtepomp gemiddeld 50% van haar kracht gebruiken om de gewenste temperatuur te behouden.

Heb je nog vragen of wens je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact, we helpen je graag verder. 

Scroll naar boven